Utleie av Kafeèn

Den nyoppussede Kafeèn i Hålå brukes som møterom - konferanserom - selskapsrom og aktivitetsrom. Det er plass til å dekke for ca 60 gjester. Denne kan leies  ut og er praktisk med bl.a tilhørende kjøkken og toaletter - enkel tilkomst til hallen. Det er trådløst WiFi-nett, stor flatskjerm tv for eksempelvis fotball, gaming etc. Kafeèn leies ut separat mens tilgang til hall eller baner ute avtales særskilt.

Kontakt daglig leder Atle Skailand (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) Eller på telefon 402 42 267 dersom du ønsker å leie / låne kafeen.

Priser og retningslinjer for utleie av kafeèn:
  -Konfirmasjon/dåp/bryllup(disponerer lokalet i 2 dager) Medlemmer 1000kr -  Ikke medlem 2000kr
  -Kveld ukedag:  Medlemmer gratis,  Ikke medlem 300kr
  -Kveld helg (bursdag, fest) Må være over 30 år Medlemmer 500kr  - Ikke medlem 1000kr
  -Barnebursdag Medlemmer 300kr  - Ikke medlemmer 500kr
  -Sosiale sammenkomster som vennegjeng som ønsker og se fotball, film, spille fifa osv. er gratis for medlemer dersom ledig. Må bookes.
 - Vi mottar betaling via Vipps 109261

Hva forventes:

- Røyking inne ikke tillat
- Lokalet skal være ryddig og skikkelig utvasket etterpå, også toalettene
- Hive søppel og fjerne tomgods
- Rydde utenfor - spesielt sneiper og tomgods

-Spør om pris på utvask dersom det er ønskelig