Utleie av anlegg

Kafeen brukes som møterom - konferanserom - selskapsrom og aktivitetsrom. Kafeen leies ofte ut og det er praktisk med bl.a tilhørende kjøkken og toaletter - enkel tilkomst til hallen. Det er trådløst WiFi-nett i kafeen.  Vanligvis er det kafeen som leies ut mens tilgang til hall eller baner ute avtales særskilt.

Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller daglig leder Atle Skailand (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) dersom du ønsker å leie / låne kafeen.

Retningslinjer for utleie av Eigerhuset:

- Kun for medlemmer
- Det er ikke lov å leie på vegne av andre
- Kveldsleie (over 30år); 2000,- kr
- Dagsleie/kurs; 500,- kr
- Barnebursdager; 300,- kr
- Hall dagsleie; 1500,- kr
- Betaling og depositum skal betales på forhånd før nøklene leveres ut
- Vi mottar betaling via Vipps 109261

Hva forventes:

- Røyking inne ikke tillat
- Lokalet skal være ryddig og skikkelig utvasket etterpå, også toalettene
- Hive søppel og fjerne tomgods
- Rydde utenfor - spesielt sneiper og tomgods

Andre gjenstander for utleie:

- 15 seters minibuss; dagsleie 2000,- kr. Denne leveres tilbake med full tank. Vi stiller ikke med sjåfør.
- Bord og stoler kan leies fra 200,-. Ved utleie av MYE avtales dette med Daglig Leder.