Trenerforum

• Trenerforumet skal være en utviklingsarena for klubbens trenere, tidligere trenere og kommende trenere.

• I dette forumet skal trenerne bakke opp hverandre, motivere hverandre og utvikle hverandre.

• Her skal klubbens planer for spillerutvikling legges og klubbens HANDLINGSPLAN skal innføres til alle nye trenere.

• Alle våre trenere skal kjenne til klubbens retningslinjer og treningsmetoder.

VISJON TRENERFORUM

⇒ Mer Trenerutvikling

⇒ Mer Spillerutvikling

⇒ Mer Klubbutvikling

MÅLSETNING TRENERFORUM

⇒ Skape et godt og positivt forum for trenerne i klubben og gjennom denne arenaen fremme viktigheten og forståelsen av kvalitet på trenerrollen og i treningsarbeidet.

⇒ Dele erfaringer fra eget treningsarbeidet, utvikle kompetanse og motivere hverandre gjennom møter, treningssamlinger, foredrag, studieturer og andre happenings.

⇒ Så ofte som mulig oppdatere vår kunnskap og utvikle god treningsledelse etter NFFs retningslinjer og metoder for spillerutvikling, klubbutvikling, trivselarbeidet og holdningsarbeidet.

⇒ Legge til rette for at klubbens trenere/fremtidige trenere skal kunne drive sin aktivitet i henhold til føringer fra klubbens HANDLINGSPLAN og NFFs utviklingsplan for barn og ungdom.

⇒ Være pådriver og tilrettelegger for at alle klubbens trenere minimum skal være UEFA C-lisens (Trener 1) utdannet.

⇒ Være en sterk ressursgruppe for egen klubb og skal kunne bidra til andre oppgaver etter forespørsel.

Nils Arne Eggen sin 118946c

• Leder: Tore Tollefsen