Lokaloppgjør i Hålå mandag

 

Eiger møter EIK 2 i årets nest siste hjemmekamp mandag kl.1900. De røde og blå er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen og står før mandagens kamp med 7 seire og 2 uavgjort på Sparebank 1 banen. 

Etter tap borte mot Havdur i forrige serierunde har Eigers relativt komfortable ledelse både skrumpet inn og serieledelsen blitt overtatt av Riska - riktignok med en kamp mer spilt. Eiger møter forøvrig Riska i en ren seriefinale allerede torsdag på Hommersåk.

I oppgjøret mot EIK mangler både Asbjørn L. Larsen og Hans Marius Slettebø - duoen som i år har scoret hhv 25 og 17 ganger alt i alt. "Pokey" er suspendert mens Asbjørn er borte i jobbregi. Trener Rune Johansson er imidlertid sikker på at han har et lag med gode kvaliteter disponibelt.

Eigers tropp:

1 Sarunas Kilijonas
5 Aleksandras Ivanauskas
2 Chris Andrè Refsland Jenssen
7 Glenn Bråta Strømstad
11 Morten Nodland
27 Matias Leidland Løyning
8 Ole Asbjørn Liland
16 Sigmund Stapnes Hunnestad
21 Stefan Ghilom
20 Torgny Torgersen
30 Sander Haugstad
6 Fredrik Andersen
17 Kjetil Vigrestad
22 Simon Øvrevik
10 Stian Sleveland
12 Sander B. Bilstad

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn