Møter Ålgård i dag

A-laget tar i kveld i mot Ålgård 2 til seriekamp og den 18 serierunden i årets 4 divisjon avdeling 1. De røde og blå skal prøve å revansjere det sure tapet på bortebane mot samme motstander i mai. Faktisk var 0-1 tapet mot Ålgård 26 mai den siste gangen Eiger tapte en kamp. Eiger har tradisjonelt gjort det relativt bra mot Ålgård rekruttene. I 2012 ble det 9-0 seier hjemme mens det ble 2-0 seier borte, mens i 2011 ble det hhv 1-1 borte og seier 4-0 hjemme.

På skadelisten i dag finner vi Simon Øvrevik, Stefan Ghilom og Tommy Nodland i tillegg til langtidsskadde Martin Tønnessen, Eivind Blakstad og Eirik Gohn. Sistnevnte er for øvrig så smått i trening igjen. Trener Rune Johansson har heller ikke Simen Sæstad og Torgny Torgersen disponible. Troppen er supplert med formspillerne Ole Andreas Storebø og Renè Helvig fra Eiger 2.

Troppen til kveldens kamp:

Sarunas Kilijonas
Asbjørn Larshus Larsen