Møter Ålgård i dag

A-laget tar i kveld i mot Ålgård 2 til seriekamp og den 18 serierunden i årets 4 divisjon avdeling 1. De røde og blå skal prøve å revansjere det sure tapet på bortebane mot samme motstander i mai. Faktisk var 0-1 tapet mot Ålgård 26 mai den siste gangen Eiger tapte en kamp. Eiger har tradisjonelt gjort det relativt bra mot Ålgård rekruttene. I 2012 ble det 9-0 seier hjemme mens det ble 2-0 seier borte, mens i 2011 ble det hhv 1-1 borte og seier 4-0 hjemme.

På skadelisten i dag finner vi Simon Øvrevik, Stefan Ghilom og Tommy Nodland i tillegg til langtidsskadde Martin Tønnessen, Eivind Blakstad og Eirik Gohn. Sistnevnte er for øvrig så smått i trening igjen. Trener Rune Johansson har heller ikke Simen Sæstad og Torgny Torgersen disponible. Troppen er supplert med formspillerne Ole Andreas Storebø og Renè Helvig fra Eiger 2.

Troppen til kveldens kamp:

Sarunas Kilijonas
Asbjørn Larshus Larsen
Chris André Jensen Refsland
Glenn Strømstad
Aleksandras Ivanauskas
Ole Asbjørn Liland
Sigmund Stapnes Hunnestad
Morten Nodland
Matias L. Løyning
Hans Marius Aakre Slettebø
Stian Sleveland
Kjetil Vigrestad
Ole Andreas Storebø
Sander Haugstad
Fredrik Andersen
Renè Helvig

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn