Siste hjemmekamp for i år

eigervarhaug

Opprykket er sikret og planleggingen er godt i gang til neste års 3. divisjon. Det gjenstår allikevel to kamper i år, og i kveld tar vi imot Varhaug. Vi har satt nye målsettinger om å gå igjennom sesongen ubeseiret -  som vil være første gang i historien for et herrelag i klubben.

Spillerne ønsker også å vise hjemmepublikum, supportere og alle de som er med å støtte oss - en verdig avslutning på eget gress - og som et stor takk!! Vår kjære ordfører er også invitert, og han ønskes hjertelig velkommen!