Seier med bismak

Eiger vant sin tredje bortekamp på rad og tok også sesongens tredje seier mot Moi da lunddølene var verter i den 16 serierunden fredag. Seieren var av det fortjente slaget, men ble overskygget av Eivind Blakstads beinbrudd som betyr at sesongen er over for veteranen med langt over 300 kamper for Eiger.


Det ble en sjansefattig men likevel intens første halvdel av kampen. Moi var tydelig innstilt på å gi alt og var hvassest innledningsvis. Likevel ble det ikke skapt all verden og Eiger-forsvaret anført av en Glenn Strømstad i storform tok seg greit av det som kom. Omgangen var nesten halvspilt før første skikkelige målsjanse ble notert. En klinisk langpasning fra Aleksandras Ivanauskas sendte Stian Sleveland i gjennom. Slevelands mottak var klasse men da han valgte kraft i stedet for presisjon i avslutningen, gikk ballen dessverre rett på keeper. Like etterpå kom Moi på en brukbar mulighet, men skuddet fra vel 16 meter endte rett i klypene på Sarunas Kilijonas i Eigers mål. Kampen var halvtimen gammel da Eivind og en Moi-spiller gikk i en takling. Spillere og de rundt 100 fremmøte hørte en lyd som ikke lovet det beste og Eivind ble liggende igjen å vri seg i smerte. Eivind Blakstads sesong endte ut på båre og med sykebil til Flekkefjord der det ble konstatert brudd i leggen og 6 uker i gips. Etter skade-episoden var det et revitalisert Eiger som viste seg fram. Kanskje var det et ønske om å «vinne for Blakken» som gjorde seg gjeldende. Fram mot pause dreide i hvert fall det meste seg om Eiger og de røde og blå skulle også ta ledelsen da klokka passerte 40 minutters spill. Eiger ble tildelt frispark på venstresiden. Morten Nodland slo inn, Hans Marius Slettebø stusset videre og på bakre kom Asbjørn Larshus Larsen som så mange ganger før i år og satte ballen kontant i mål. Eiger holdt trykket oppe frem mot pause men omgangen ebbet ut med 0-1.

Eivind venter på transport til sykehus i pausen


Første halvdel av andre omgang eide Eiger. Vi noterte gode muligheter til både Hans Marius Slettebø, Sigmund Hunnestad og Stian Sleveland og spesielt sistnevnte må klø seg i hodet over at det ikke ble minst to mål denne fredagskvelden. Men Mois sisteskanse var hjemmelagets og kanskje banens beste spiller i oppgjøret. Men med rundt 20 minutter igjen av kampen måtte selv Mois keeper kapitulere. Hans Marius Slettebø spilte ballen hurtig til Sigmund Hunnestad som så opp og curlet ballen nydelig i mål fra rundt 20 meter. En perle av en scoring. Resten av kampen ble mer oppstykket og hjemmelaget slo mye langt. Eigers midtstoppere Glenn Strømstad og Aleksandras Ivanauskas så imidlertid ut til å nyte dette kampbildet og ryddet unna alt hjemmelaget kom med. Dermed ble det 2-0 og retur til tabelltopp for et Eigerlag som ser stadig bedre ut defensivt men som enda har mer å gå på framover på banen.


Eigers lag:
Sarunas Kilijonas, Asbjørn Larshus Larsen, Glenn Strømstad, Aleksandras Ivanauskas, Morten Nodland, Sigmund Hunnestad, Eivind Blakstad, Ole Asbjørn Liland, Stefan Ghilom, Hans Marius Slettebø, Stian Sleveland.


Benyttede innbyttere: Chris Andre Jensen Refsland og Simen Sæstad

Ny scoring på Eigers målfarlige høyreback Asbjørn L. Larsen

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn