Luca med suksess

Som noen vil huske hadde Eiger en italiener på prøvespill i vinter. Av ulike årsaker ble det intet videre spill i rødt og blått for Luca Marongiu. Vinterseriekampen mot Hana i Randaberghallen ble hans første og eneste for Eiger. Han var imidlertid ikke tapt for norsk fotball ettersom ferden gikk nordover og spill for Hammerfest i 3 divisjon avdeling 12. Her har han gjort sakene sine bra for laget som for tiden innehar femteplass i avdelingen. På Hammerfests hjemmeside ble det nylig publisert et intervju med Luca. Det kan du lese her.