Ny litauer til Eiger

Aleksandras Ivanauskas ble torsdag formelt klar for spill i Eiger. Litaueren kom til EIK før sesongstart, men har slitt med å spille seg inn på a-laget der, samtidig som skader også har satt ham endel tilbake. Ivanauskas har over 400 kamper i toppserien i Litauen bak seg, men kom til Egersund med ambisjoner om å bli en enda bedre fotballspiller. 

Aleksandras Ivanauskas som er født i 1987 hadde sin første trening med Eiger tirsdag og kan bli en kjærkommen spiller for et skadeplaget a-lag og tilfører også erfaring og rutine inn i spillergruppa. Han er midtstopper og i følge EIKs daglige leder Kenneth Andersen finner en ikke så mye bedre spillere på dette nivået når det gjelder duellspill.

Ivanauskas blir Eigers andre signering i høst ettersom Kjetil Vigrestad (bildet under) returnerte til Eiger tidligere denne måneden. 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn