Møter Moi i Rogalandscupen

Eiger møter Moi i 1/8-dels finalen i Rogalandscupen. Ettersom Eiger vant borte mot Hellvik og Moi slo EIK hjemme i forrige runde, er oppgjøret satt opp i Hålå. Kampene skal være spilt innen 24 august og følgende lag er enda med:

Eiger,
Moi,
Austrått,
Skjold,
Hinna,
Brodd,
Hjelmeland,
Vaulen 2,
Dirdal,
Sokndal,
Figgjo,
Klebe,
Ganddal,
Finnøy,
Madla,
Siddis

Fra Moi er det imidlertid kommet en henvendelse om det lar seg gjøre for Eiger å spille kampen borte. Lørdag 9 august går Aurefestivalen av stabelen på Moi og i den forbindelse har arrangøren av festivalen spurt om Moi IL Fotball kan prøve å få til en kamp på stadion etter at arrangementet i sentrum er over (kl 16).
Eiger vurderer å si ja for eventuelt å bruke kampen i oppkjøringen mot første seriekamp i høst som går borte mot Figgjo uka etterpå. En avgjørelse tas snarlig.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn