Gav vekk to poeng

Eiger forærte Varhaug det ene poenget da de røde og blå tok turen til jæren i siste kamp før ferien torsdag. Trener Rune Johansson måtte gjøre tre endringer i forsvarsfireren fra sist kamp og det var spesielt synlig i første omgang. 

Det meste handlet om Varhaug de første 20 minuttene av kampen og det var definitvt de aggressive jærbuene som behersket den sterke vinden best. Varhaug skulle score både et og to mål før Eiger våknet - begge etter gavepakker fra de røde og blå. 

1-0 etter 13 minutter da Eiger nølte med å klarere og en Varhaugspiller fikk upresset sette inn ledermålet.

2-0 etter 15 minutter da Sarunas Kilijonas i Eigermålet klarerte ballen rett til en Varhaugsspiller som hamret ballen i det tomme målet.

Like etterpå kunne det vært 3-0 etter at Eigerforsvaret solgte seg, men avslutningen endte utenfor. 

Etter 20 minutter spilt våknet så endelig Eiger og fra da av og til slutt var det den forskjellen på lagene det bør være. Men vi har sett det før i år - Eiger sliter med å omsette store sjanser i tellende mål og det første eksempelet fikk vi se etter 22 minutter. Sigmund Hunnestad slo et ferdigscoret innlegg til Matias L. Løyning som på uforklarlig vis unngikk å score fra 3-4 meter. Resten av omgangen var det sjanser og halvsjanser i fleng til de røde og blå. Etter drøye halvtimen spilt sendte Simon Øvrevik en flott ball gjennom til Hans Marius Slettebø. som scoret sikkert. Store sjanser til både Simon Øvrevik og Hans Marius Slettebø fulgte men først i det 40 minutt kom utlikningen. Asbjørn L. Larsen slo inn etter en god opprulling og etter litt klabb og babb var Sigmund Hunnestad på rett sted til rett tid og satte inn 2-2. Omgangen ebbet ut med en brukbar Varhaugsjanse etter frispark. 

Andre omgang var stort sett spill mot et mål og hjemmelaget skapte ingen ting. Eiger skapte ikke nok sjanser i forhold til det spillemessige overtaket, men noen av dem var av den virkelig store sorten. Den største kom etter kvarteret spilt. Hans Marius Slettebø fikk en fin bakromspasning og hadde bare keeperen mellom seg og målet. Gigantsjansen endte imidlertid med en avslutning rett på keeper. Like etterpå ble samme Slettebø tatt innenfor 16 meteren, men dommeren viftet det hele bort. Utover i omgangen noterte vi gode sjanser til både Asbjørn L. Larsen, som dessverre traff med et "jentespark" fra 5 meter og Hans Marius Slettebø som skjøt like utenfor. Men først og fremst var det fantasiløst angrepsspill Eiger leverte. Forsvaret løftet seg imidlertid mange hakk utover kampen og det var framover trener Johansson prøvde å gjøre endringene som skulle sikre seieren. Både Eimantas Marozas, William Meyer og like før slutt - en halvskadet Stian Sleveland, kom innpå, uten at Eiger maktet å få seiersmålet man strengt tatt fortjente.

Startellever:

Sarunas Kilijonas, Asbjørn L. Larsen, Chris A.J.Refsland, Simen Sæstad, Morten Nodland, Ole Asbjørn Liland, Eivind Blakstad, Sigmund Hunnestad, Hans Marius Slettebø, Matias L. Løyning og Simon Øvrevik.

Benyttede innbyttere: Eimantas Marozas, William Meyer og Stian Sleveland

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn