Surt poengtap

Ran kan det neppe kalles, men da klokka passerte 90 minutter og Eiger ledet 1-0, gav det et ok bilde av kampen da EIK 2 og Eiger møttes til seriekamp på Husabø torsdag. Men på overtid greide EIK å utlikne og et surt poengtap ble ”belønningen” for de røde og blå. Vi har sett det samme tidligere i sesongen også, da Nærbø utliknet langt på overtid i oppgjøret i Hålå i april.
Oppgjøret ellers på Husabø denne torsdagskvelden var ikke det store å skrive hjem om. Eiger er fortsatt noe ubekvemme på naturgress og slapp seg sjelden helt løs. I den første omgangen ble det mye spill på midtbanen, men Eiger produserte de fleste halvsjansene i en heller søvndyssende omgang. Like før pause kom den største muligheten da Eirik Gohn slo ballen i bakrom. Hans Marius Slettebø vant den påfølgende duellen og headet over keeper, men dessverre også over mål.

Første kvarteret av andre omgang var også lite severdig og begge lag leverte svakt spill. Et par halvsjanser til Eiger ble notert rundt midtveis i omgangen, før Eiger skulle ta ledelsen da kvarteret gjenstod. Hans Marius Slettebø slo inn, Stian Sleveland vippet ballen videre til Eimantas Marozas som enkelt kunne bredside ballen i mål. Samme Eimantas hadde et bra forsøk fem minutter etterpå, men skuddet endte like utenfor. EIK yppet seg med et skudd fra spiss vinkel, men Sarunas Kilijonas avverget til corner like før slutt. På overtid kom EIK til sin første store sjanse etter ukonsentrert Eigerspill. Chris Sleveland utliknet og sørget for at det ble poengdeling. Et siste forsøk fra Eiger med et godt innlegg som Eimantas headet like til side for mål endte nemlig resultatløst.

Kampfakta:
EIK 2 – Eiger 1-1 (0-0)
Målene: 0-1 (75) Eimantas Marozas, 1-1 (91) Chris Sleveland
Dommer: Richard Røyland, Hovsherad
Gule kort: Stian Sleveland, Matias L. Løyning, Eirik Gohn, Morten Nodland – Eiger, et til EIK 2
Tilskuere: ca 150.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn