Sleveland brakk bein i foten

Stian Sleveland fikk mandag dårlige nyheter da han var til kontroll på SUS. De som var på kampen mot Nærbø fredag så en haltende Sleveland siste del av andre omgang. Det viste seg at han hadde brukket et bein i foten som går ut til en tå - ved vristen. Stian Sleveland håper selv det ikke er en komplisert og langvarig skade, men legen mente det var en vond plass å ha brudd. Foreløpig halter han uten krykker og han skal til ny undersøkelse i neste uke.

Stian Sleveland fullførte kampen på adrenalin og vinnervilje og de fleste trodde han skulle bli matchvinner da han satte inn ledermålet fire minutter før ordinær tid var ute. I ettertid viser det seg altså at han scoret med et brukket bein.

Stian som til nå i år har scoret 12 ganger på 11 kamper ønskes rask og god bedring!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn