Seriestart!

Eiger sparker i gang serien når Figgjo gjester Hålå og Sparebank 1 banen fredag kl. 1900. Eiger og Figgjo er de siste lagene i gang og vi merker oss at av de tre andre opprykksfavorittene er det bare EIK 2 som har vunnet første serierunde.

På skadelisten denne gang finner vi bl.a Glenn Strømstad, Torstein Myklebust og Simon Øvrevik, mens Morten Nodland soner karantene for sine to gule som gav rødt i cupkampen mot Lyngdal tirsdag. I tillegg er Ole Asbjørn Liland, som har vist fine takter i vinter og vår, avgårde på skoletur.

Med stopperkjempe Strømstad ute og stoppervikar Morten Nodland utilgjengelig er Fredrik Andersen hentet inn i troppen. Olav Omlid er frisk etter sykdom og Stefan Ghilom er tilgjengelig igjen etter langvarig skade. Tilgjengelig for første gang i år er også William Meyer. I tillegg tipper vi at en svært spillesugen Stian Sleveland er klar for å vise seg fra sin beste side etter å ha stått over kampen mot Lyngdal tirsdag.

Troppen:

Olav Omlid
Asbjørn L. Larsen
Simen Sæstad
Fredrik Andersen
Nikolai B. Strømstad
Eivind Blakstad
Eirik Gohn
Martin Tønnessen
Sigmund S. Hunnestad
Hans Marius Aakre Slettebø
Stian Sleveland
Sander Brobakken
Sarunas Kilijonas
Stefan Ghilom
William Meyer
Steffen Skinnarland
Viktor B. Opheim

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn