Nikolai Strømstad klar

Nikolai Bråta Strømstad er klar for Eiger. 18 åringen kommer fra Helleland men har trent med Eiger siden oppstarten av sesongen. I sin aller første kamp, mot Hana i vinterserien kom han attpåtil på scoringslista da han satte inn 5-0 målet. Nikolai har allerede flere sesonger bak seg på Hellelands a-lag der han ofte har operert sentralt på midtbanen. I Eiger har trener Rune Johansson stort sett sluppet ham til på backen.

Nikolais første "skikkelige kamp" blir kommende fredag når juniorlaget møter Klepp i NM kvalik i Hålå.

For de som drar kjensel på etternavnet så stemmer det selvsagt at han er yngre bror av forsvarsklippen Glenn Bråta Strømstad.

"Strømstad-brothers" før kampen mot Vidar 2 fredag