6-0 seier til a-laget

Eiger brukte en omgang på å finne nettmaskene og tok en relativt overbevisende seier mot Midtbygden på Sparebank 1 banen i Hålå tirsdag. 0-0 ved pause ble til hyggelige 6-0 ved full tid.

I første omgang hadde Eiger mye ball og kom til mange cornere og halvsjanser, men lite effektivitet gjorde at det ble en målløs første omgang. 

I andre omgang kom imidlertid den berømte ketchup-effekten og da Asbjørn Larshus Larsen satte inn ledermålet var det aldri tvil om hvilken vei det ville gå. Martin Tønnessen doblet ledelsen da han headet inn en god corner fra Ole Asbjørn Liland. Hans Marius Slettebø var på hugget og satte inn 3-0 og spisskollega Stian Sleveland scoret det fjerde. 5-0 ble det ved Asbjørns andre for kvelden før Simon Øvrevik som gjorde et meget bra innhopp sørget for punktum med 6-0. Eigers gode spill og sjanser kom både i etablert spill, på opprullinger og kontringer.

Trener Rune Johansson var godt fornøyd med mye og syns Eiger gjorde en solid kamp. Motstanden tatt i betraktning mente han likevel det burde være såpass. Midtbygden var aldri i nærheten av å få med seg noe fra Hålå, men Johansson mente likevel det var viktig å holde nullen. Årets tropp er jevnere enn på lenge og laget svekkes ikke av stadige bytter. Flere av innbytterne gjorde for øvrig sakene sine bra og Rune Johansson fremhevet både Simon Øvrevik, Hans Marius Slettebø og Asbjørn Larshus Larsen som eksempler på dette.

Med seieren mot Midtbygden gjorde Eiger et solid byks på vinterserie-tabellen, men allerede fredag er det ny kamp når Vidar 2 står på motsatt banehalvdel. Også den kampen går i Hålå.

Etter vinterens fire kamper så langt er det faktisk en back som er lagets toppscorer. Så spørs det da hvor lenge de mer offensive spillerne på laget som bl.a Stian Sleveland, Hans Marius Slettebø og Martin Tønnessen vil finne seg i at Asbjørn Larshus Larsen troner øverst på scoringsstatistikken.

Målene så langt:

NAVN MÅL
Asbjørn L. Larsen  4
Stian Sleveland  3
Hans Marius Slettebø  3
Martin Tønnessen 2
Simon Øvrevik 1
Eirik Gohn 1
Eivind Blakstad 1
Matias L. Løyning 1
Sander Haugstad 1
Nikolai Strømstad 1

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn