Varsler revansj i kveld! (AVLYST!)

Dagens planlagte kamp er avlyst - Midtbygden klarte ikke å stille lag!

Eigers A-lag har en seier og ett tap så langt i vinterserien. (Kvia Serien). Etter en grei gjennomkjøring mot Hana i første runde (5-0) - ble det mot femte divisjonslaget Sunde i andre runde - et flaut og grusomt resultat. Tap 2-1. Selv om det kunne virke som om det bare var ett lag på banen var det allikvel vertene som kunne kapre 3 poeng på en kald og forblåst Sundebane. Begge scoringene på dødball. Eigers mål ble satt inn av Hans Marius Slettebø etter innlegg fra Ole Asbjørn Liland.

I dag varsler trenere og spillere revansj når Mitdbygden står på motsatt banehalvdel i Hålå. Glenn (bildet) er med fra start etter å ha stått over de to første kampene. Kampstart er klokken 19:00.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn