Stipend til Ole Asbjørn

A-lagets Ole Asbjørn Liland blir i morgen tildelt et stipend på kr.20000 av Sirdal kommune i en seanse i kulturhuset på Tonstad. Stipendordningen skal være en støtte og oppmuntring til videre utvikling/utdanning. Ordningen retter seg spesielt mot ungdom som satser høyt innenfor sin idrett/kunstart. Stipendet vil kunne oppfattes som en viss kompensasjon for tap av inntekt som følge av satsing/utdanning. Stipendet blir tildelt etter søknad og politisk behandling. I Ole Asbjørns tilfelle har nok hans sjåfør og faderlige opphav, Isak A. Liland så langt vært hans største støttespiller i sin fotballsatsning.

A-lags trener Rune Johansson er glad på Ole Asbjørns vegne og tror at unggutten med sitt talent og sine suverene holdninger kan nå langt på fotballbanen.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn