Vinterseriestart neste uke

Både a-laget og juniorlaget spiller sine første kamper i vinterserien i neste uke. A-laget hadde opprinnelig fått tre av fem innledende kamper hjemme på Sparebank 1 banen mens juniorlagets fire innledende kamper er fordelt med to hjemmekamper og to bortekamper. A-lagets første hjemmekamp er imidlertid flyttet innendørs til Randaberg Arena

I a-lagets pulje finner vi Hana, Forus & Gausel, Sunde, Midtbygden og Vidar 2 og første kamp er altså mot Hana fredag 31 januar. Et ungt juniorlag møter Voll, Nærbø, EIK 2 og Bjerkreim i sine innledende kamper der oppgjøret hjemme mot Voll onsdag 29 januar sparker det hele i gang.

Oversikt over kampene i a-lagets pulje finner du her