Til topps på Tonstad

Eiger 2, med stort sett spillere fra a-stallen gikk søndag helt til topps da Tonstadturneringen ble avviklet for 29 gang. Laget vant samtlige kamper i turneringen og i finalen ble Flekkefjord beseiret med 2-1.

Renè Helvig og Stian Sleveland kom begge på turneringens "all-star team", mens Renè ble kåret til turneringens beste spiller.

Eiger 1 som gjorde en god figur lørdag, falt litt sammen på turneringens andre dag og vant bare en av fire kamper.

Søndagens kamper:

Eiger 1 - Flekkefjord 0-3
Eiger 1 - Moi 1-1 (Eirik Hetland)
Eiger 1 - Gyland/Feda 1-0 (Eirik Hetland)
Eiger 1 - Bakke 0-1

Eiger 2 - Tonstad 1 2-0 (Stian Sleveland, Ole Asbjørn Liland)
Eiger 2 - Sokndal 1-0 (Renè Helvig)
Eiger 2 - Tonstad Heimatt 3-1 (Stian Sleveland, Sigmund Hunnestad, Asbjørn L. Larsen)
Eiger 2 - Tonstad 2 3-1 (Renè Helvig 2, Asbjørn L. Larsen)

Finale:
Eiger 2 - Flekkefjord 2-1 (Renè Helvig, Sigmund Hunnestad)