Italiensk prøvespiller til Eiger

Luca Marongiu (bildet over) kom til Egersund fredag og er på plass mandag når trener Rune Johansson blåser i gang sesongens andre trening. Italieneren som er sentral midtbanespiller er 26 år og kommer fra Nuoro.

Hans fotball cv viser spill på bl.a nivå 3 og 4 i Italia og han har også spilt i toppserien i Litauen. Blant klubbene han har spilt for finner vi bl.a: FC Nuorese, U.S.San Teodoro, Ghilarza Calcio, U.S. Lanusei, FC Nuorese, FK Tauras, A.S.D.Amiternina.

En videosnutt med Luca i aksjon finner du her