Så var det slutt....

Sesongen er slutt og det samme er Fredrik Andersens fantastiske karriere i rødt og blått. Etter kampslutt i oppgjøret mellom Eiger og Donn lørdag, kunngjorde nemlig Andersen at nå er det slutt. 36 åringen stoppet på 525 kamper og 124 mål. 

Fredrik er allerede i gang som trener i Eiger der han i år har hatt ansvaret for 7-åringene sammen med bl.a. Kjetil Tunheim. Med to av ungene aktive i Eiger har vi nok ikke hørt det siste fra noen ved navn Andersen i Eigersammenheng.

Eiger takker for innsatsen gjennom 16 år som spiller på a-laget og faktisk 20 år i a-lags-miljøet.

På bildet ser vi Fredrik sammen med supporterleder Jan Willy Jahnsen og lagkompis Eivind Blakstad som har spilt med Fredrik på a-laget siden 1998!

En liten snutt om og med Fredrik ser du her

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn