William tilbake

william h.havsø
William Hetland Havsø returnerer til Eiger etter studier i Oslo. Han har trent med a-laget denne uken og blir formelt spilleklar fredag. William kom til Eiger i april 2011 men grunnet skader ble det bare tre opptredener i a-lagsdrakta før studier førte ham til Oslo samme år. I hovedstaden ble det først spill for Gruner i 3 divisjon som ble ledet av Omar El Fakiri - bror av en ikke helt ukjent Brannspiller. Foran inneværende sesong gikk så William til Oslostudentenes IK der han spilte frem til sommeren.
Vi ønsker William velkommen tilbake på laget!