Hilsen fra Litauen!

Paulius Vaikasas
Eigers mest uheldige spiller i år må være Paulius Vaikasas. Etter en vellykket treningsleir i Tyrkia i mars skulle bare formen finpusses frem mot seriestart. Slik skulle det imidlertid ikke gå. På en av de første øktene etter hjemkomsten var han uheldig og ødela det meste inni sitt venstre kne. Menisk, leddbånd og korsbånd - alt røk. 

For en som omtrent aldri har vært skadet har det vært en mental prøvelse med mange nedturer og få oppturer. Nå er imidlertid operasjonen unnagjort og Paulius har sakte begynt på opptreningen som forhåpentligvis vil kulminere i ytterligere spill for Eigers a-lag.

Paulius er nå hjemme i fødebyen Mazeikiai i Litauen men returnerer trolig til Egersund i neste måned. Han er svært takknemlig for den støtte og oppfølging han har fått av folk rundt a-laget og nevner spesielt oppmann Bjørn Arne Slettebøe og Rune Johansson som begge har brukt utrolig mye av sin tid for å gi Paulius de beste forutsetninger for både en vellykket operasjon og opptreningen i etterkant. I tillegg er han svært fornøyd med å være "under vingene" til kiropraktor og mirakelmann Atle Torstensen. 

Sympatiske Paulius hilser også til resten av gjengen på a-laget og ser fram til å se dem igjen.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn