På vei sørover

Jervtur juni 2013Eiger er på vei til dagens kamp mot Jerv i Grimstad og har passert Kristiansand. Stemningen er god etter en lengre stopp med lunsj i Mandal og guttene er innstilt på å krige med seg poeng hjem mot en av divisjonens sterkeste lag.
Avspark er kl. 1600.

Jerv tur juni 2013-2

I løpet av natten tikket det inn forfall fra Torgny Torgersen og Kjetil Vigrestad men Eiger er likevel 15 mann i troppen. En delegasjon fra supporterklubben er også med.
Vi vil prøve å oppdatere på Twitter underveis.

Jerv tur juni 2013-3