Herkules kamper strøket

Herkules vs Eiger Rune Johansson2
Etter bare fem kamper i årets serie har Herkules besluttet å trekke seg fra serien. Sportslig ansvarlig i klubben, Marius Langkås sier at hovedårsaken er en tynn spillerstall og ikke mange nok spillere som har anledning til å være med så mye som det kreves.
Konsekvensen for laget blir 10000 kr i bot, ingen flere kamper denne sesongen og at deres a-lag må starte neste sesong i 4 divisjon.
Eigertrener Rune Johansson syns det er trist både for Herkules og Eiger. Vi får to kamper mindre og et opphold de ukene vi skulle møtt dem. Det eneste positive slik han ser det er besparelser i reiseutgifter. Trolig ville turen til Telemark for Eigers del kommet på ca 20000 kr. Men han beklager at ikke spillere og supportere får opplevelsen og turen til Telemark og det aller første møte mellom Herkules og Eiger i seriesammenheng. Rune håper nå at NFF ser problematikken rundt slike reisebelastninger som Telemarkslaget er påført i år og hvor ødeleggende det kan være for små klubber.
Les mer i Dalane TidendeTelemarksavisa og Agder

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn