Bli med i scoringsklubben

scoringsklubb2013 kopi
For 10 kr pr. mål a-laget scorer støtter
du klubben samtidig som du er med i trekningen der middag for to på henholdsvis Hauen Kro og Grand Hotell er premien. Det trekkes en vinner på hver hjemmekamp.
Kontakt Kjell Garpestad jr. på tlf. 95781068 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
I fjor scoret a-laget 59 ganger mens forrige gang Eiger var i 3 divisjon, i 2010 - ble det scoret 50 mål.