Skade-epidemien på retur

Skadesituasjon 2013
Eiger har gjennom vinteren vært særdeles utsatt for skader og noen av spillerne nærmest ikke fått trent i det hele tatt. Heldigvis er antall skadede spillere på retur selv om noen enda må vente litt på å trø til for fullt.

Kjetil Refsland – ute siden tidlig januar med et brukket ben i foten. Forventes å gjenoppta trening med a-laget etter påske etter å ha drevet alternativ trening lenge.

Rune I. Johansson – ute siden februar med brukket bein i ankelregionen. Ikke et "bærebein", men medfører en del smerte. Har prøvd å trene alternativt, men klarer ikke fullføre øvelser som involverer noe særlig bevegelse. Uvisst når tilbake i trening. Ny behandling 4. april hos Atle Torstensen der han håper å få  status.

Roger Erlandsen - sliter med noe i låret. Trodde noe var avrevet, men det var det ikke. Atle Torstensen mente at det kunne være en krampe eller en strekk som hadde gjort at låret har stivnet til. Men har nå gått ganske lenge uten at det har blitt bedre.

Eivind Blakstad – spilte NM kampen mot Madla på ren vilje. Sliter med betennelse i lysken. Forhåpentligvis klar til seriestart. Går på pillekur nå.

Asbjørn Larshus Larsen – ute siden midten av februar med meniskskade. Operert i forrige uke og rekker kanskje seriestart.

Matias L. Løyning – skadet kneet i juniorlagets NM kamp mot Ålgård for 14 dager siden. Har kastet krykkene og trener alternativt.

Ole Asbjørn Liland – operert i halsen, ute i 3 uker, men er nå tilbake i full vigør.

I tillegg har både Morten Nodland, Paulius Vaikasas, Rolandas Budrys, Hans Marius Slettebø, og Vytautas Birksys vært ute for en kortere periode med småskader.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn