Strålende forhold i Tyrkia

Tyrkia 2013-1
Eiger ankom Hotel Grand Aqua i Antalya ut på ettermiddagen lørdag. Ankomstdagen ble ikke brukt til annet enn å gjøre seg kjent med anlegg og fasiliteter. Men allerede søndag morgen var det full rulle i strålende vær og med det beste som kan oppdrives av baneforhold. (og treningsarenaen er IKKE der bildet ble tatt)
En typisk dag på treningsleiren vil se ut som følger:
-Felles frokost
-1 treningsøkt
-Hvile/fri
-Felles lunsj
-2. treningsøkt
-Hvile/fri
-Felles middag
-Hvile/fri
-Felles kveldsmat
-Sosialt 

Tyrkia 2013-2
Tålig god temperatur på dagtid. 20 grader søndag

Det skal også spilles to kamper under oppholdet. Onsdag står FC Srbija fra Sveits,(sveitsisk lag med serbere) på motstanderhalvdelen mens fredag er det kamp mot Søgne.

Den sosiale biten er like viktig som det sportslige og det fungerer meget bra selv med en viss aldersspredning på spillere og ledere. Søndag stod bl.a. quiz på programmet.

Tyrkia 2013-3
En prøvespiller var også på plass under den første økta søndag. Men vedkommende fremstod som noe av det mest hjelpesløse man har sett

Tyrkia 2013-4
Gode treningsforhold


EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn