Snipp snapp snute...

29.05.12.-Nedtur

...så var det cup eventyret ute. Selv med mange skader og andre fravær, så burde man kunne ha forventet litt mer av Eigerguttene denne ekstremt kalde vinterkvelden. Madla rykket som kjent ned til 4 divisjon i fjor med bare ett poengs margin. De viste ved sesongslutt en stigende formkurve med gode resultater mot antatt bedre lag, uten at det holdt helt inn. Formkurven har fortsatt nå i vinter med gode resultater for laget som besitter unge talentfulle, ivrige og hardtkjempende gutter.

Det var en jevnspilt første del av kampen - uten de store sjansene til noen av lagene. Eiger viste tendenser og Madla virket noe usikre og spilte første del av omgangen med respekt for de røde og blå. Desverre ble ikke dette utnyttet til fulle. Eiger virket likevel til å ha full kontroll på oppgjøret, men manglet det lille ekstra foran mål og kom bare til halvsjanser. Madla ble også notert for noen halvsjanser - ofte etter noe diskutabelt forsvarsarbeid fra de røde og blå. Spesielt på venstre siden fikk de blå boltre seg, og halveis ut i første omgang var det her det første målet startet. Et gjennomspill mellom back og midtstopper kom etterhvert hardt og lavt inn foran mål - og der en Madla spiller er først på ballen og 1-0.

Kampen fortsetter så i samme sporet, men med litt mer trøkk fra Eiger. 1-1 BURDE det stått da Eimantas får ballen helt umarkert på sekstenmeteren - han tar den med seg inn og kan både plassere og runde keeper. "Eima" som på en vanlig dag på jobben scorer her - forsøker å runde en god Madla keeper men havner for skrått  - og det som burde vært mål ebber ut i ingenting. Den scoringen hadde nok forandret mye på kampbildet. Eimantas kommer mot slutten av omgangen nok en gang til en enorm sjanse da han header ballen fra et hjørnespark, men like utenfor.

Så skjer det igjen noe rart på Eigers venstreside, og fra skrå vinkel får en Madla spiller skyte/lobbe - over Sarunas og i det lengste hjørnet til 2-0. Pause.

2. omgang er også jevnspilt. Eiger jakter en redusering og Madla vingler noe fra å holde på 2-0 og kjøre frem for å punktere kampen med en scoring til. Eiger har i omgangen plenty av sjangser, men stoppes av en god keeper, et godt og hardt kjempende forsvar og noe tafatthet i egne rekker.

Den første viktige kampen for Eigerguttene ebber ut til 2-0 og "veien til ullevål" er over nesten før den har begynnt.

Eigerfk.no ønsker Madla lykke til videre i NM!

Nå må man se fremover mot seriestart - få spillere tilbake fra skader og annet - jobbe med humøret og lagmoralen og sveise sammen laget som skal bite godt i fra seg i årets 3 divisjon.

Fra Madla:
http://www.kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9241381

Fra Dalane Tidende:
http://dalane-tidende.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=12322

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn