«Hauavis» med mål mot «Haua»

Eiger fikk en etterlengtet opptur da Sokndal ble nedsablet med 9-0 i Hålå onsdag. Dermed ble det en relativt minneverdig kamp for Fredrik Andersen som spilte sin 500 kamp. Fredrik noterte seg også i målprotokollen da han satte inn 2-0 på straffe i første omgang.

Fredrik Andersens 500 kamp mars 2013
Eigerleder Ronny Øvrevik gratulerte Fredrik med 500 kampers bragden før avspark.

Men kampens store profil var utvilsomt Eimantas Marozas. 7 mål noterte han seg for og fikk vel føle en viss «ketchupeffekt» etter en del brente sjanser de siste kampene.

Kampen ellers:

Full kontroll bakover i 90 min. Eigers keepere behøvde ikke å gjøre en eneste redning. Meget positivt selv om motstanden var laber etter hvert.

1-0 Vytautas Birksys med en suser fra 20 m
2-0 Fredrik Andersen straffe. Hans Marius Slettebø felt etter et raid inn i feltet.
3-0 Eimantas Marozas. Tok imot innlegg fra Glenn Strømstad med brystet og dunket ballen i mål
Pause

Eimantas Marozas mars 2013 kopi
Eimantas Marozas viste noe av det han er god for i kampen mot Sokndal. Spørsmålet enkelte stilte seg etter kampen var; har noen scoret 7 mål i en a-kamp før?

4,5,6,7,8,9 Eimantas Marozas. De fleste enkle «tap-ins», men var ofte på rett plass og avsluttet også noen flotte angrep. Omgangens fineste var når Morten Nodland overlappet Hans Marius Slettebø og la et flott innlegg som Eimantas headet kontant i mål.

Ellers ble det skapt flere sjanser utenom, og det var også noen avslutninger i treverket. Gledelig var det å se Renè Helvig tilbake i Eigerdrakta i sin første opptreden siden 3-2 tapet mot Austrått på januars siste dag.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn