Ufattelig Eigertap

Glenn Strømstad vs Farsund mars 2013
Eiger tapte lørdag 1-2 for Farsund i en treningskamp på Sparebank 1 banen i Hålå. Etter spill og sjanser burde kampen endt med storseier til de røde og blå, men en kombinasjon av uflaks, udyktighet og en fremragende Farsund keeper gjorde at oppgjøret endte med tap.


Nå skal det sies at det Eiger leverte på banen ikke var allverden å skryte av - men med tanke på motstand burde nok Farsund blitt sendt hjem med relativt stygge tall i bagasjen.

Farsund åpnet best og var de første ti minuttene mest toneangivende. Allerede etter 4 minutters spill skulle de også gå opp i ledelsen da et innlegg fra venstre fant en Farsundspiller mutters alene på bakre stolpe. I denne perioden maktet gjestene å trykke Eiger bakover på banen og Eiger produserte ingenting som helst.

Men fra 10 minutter av virket Eiger å ha funnet ut at kampen var i gang og begynte å få skikk på sakene. Kvarteret var akkurat passert da Morten Nodland fant Hans Marius Slettebø med en strålende pasning. "Pokey" tok med seg ballen og satte like godt ballen i mål så nær krysset som det er mulig å komme. Et klassemål.

Eiger vs Farsund mars 2013
"Pokey" gratuleres med en flott scoring etter 15 minutter.

Eiger var nå stadig frempå med sjanser og nestensjanser og i det 25 minutt var Simon Øvrevik bare et skonummer for lite til å nå en flott pasning fra Hans Marius Slettebø fra venstre. Like etterpå var Eiger nære igjen før Simon Øvrevik fikk en ny megasjanse rett etter at halvtimen var spilt. Alene med keeper var det sistnevnte som gikk seirende ut av duellen. Bare tre minutter etterpå var det Eimantas Marozas tur. En fin pasning fra Martin Tønnesen og ditto mottak av Eimantas var forløpet men nok en god inngripen av gjestenes keeper forhindret ledelse til Eiger.

Når ikke stort Eigerpress gav ledelse resten av omgangen heller gikk man i hvert fall til pause i forvissning om at med samme spill i en omgang til ville det tross alt bli en hyggelig ettermiddag i kjølen i Hålå.

Det begynte relativt lovende også i omgang to og etter 10 minutter burde innbytter Matias L. Løyning sendt Eiger i føringen da han mottok en flott ball fra venstre. Avslutningen ble imidlertid resultatløs. Bare et par minutter etterpå var Matias igjen i sentrum da han mottok en klassepasning fra Martin Tønnesen. På et touch slo Matias ballen inn foran mål men på ufattelig vis greide Eimantas Marozas å unngå å score på den "ferdigscorede" pasningen.

Matias ble stadig foret med godpasninger i denne perioden og etter 14 minutter var han igjen på skuddhold etter frispark - men nok en gang manglet uttellingen. Og etter et bra skudd fra Hans Marius Slettebø ved rundt halvspilt omgang dabbet Eiger noe av i intensitet. Til alt overmål skulle gjestene gå opp i 2-1 etter omgangens første angrep fra den kanten. Med innlegg fra venstre og en Farsund spiller mutters alene foran mål kunne det ikke gå annerledes.

Resten av omgangen handlet mye om nesten og tross villige backer og stor entusiasme hos enkeltspillere ville det seg ikke for Eiger denne lørdagen i Hålå. Morten Nodland, Glenn Strømstad og Hans Marius Slettebø leverte slik man forventer. Resten av laget har i ulik grad en god del å gå på!

Eiger startet med følgende lag:

Sarunas Kilijonas, Glenn Strømstad, Paulius Vaikasas, Fredrik Andersen, Morten Nodland, Kjetil Vigrestad, Eivind Blakstad, Martin Tønnesen, Hans Marius Slettebø, Simon Øvrevik, Eimantas Marozas,
Benyttede innbyttere: Matias L. Løyning, Rolandas Budrys, Stefan Ghilom og Per Sigurd Skadberg

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn