A-laget møter EIK på Husabø

SLITNE: Grande nede med krampe etter solid innsats i oppgjøret mot Egersunds 2
Igjen er det klart for ny seriekamp, og denne gangen er det Egersunds 2 som står på motsatt banehalvdel.
Oppgjøret spilles på B/G banen. Avspark 19:00

Sterk åpning

Eiger har fått en meget god start på høstsesongen og står med fire av fire seiere. Forrige serierunde var det Stavanger som var motstander, i et oppgjør Eiger vant 4-1. Målene ble scoret av Jostein Salvesen, Øyvind Garpestad og to fulltreffere fra Sindre Håland. Dette var Hålands debut for Eigers a-lag, og han noterte seg like godt for to mål og to målgivende. Sterkt av unggutten.

Kamp for å overleve

EIK rekruttene har kniven på strupen for å overleve i 4 divisjon, ettersom de ligger like over nedrykksstreken med fattige 9 poeng – med bare Sokndal bak seg på tabellen. Som med andre toerlag, er det vanskelig å vite hvilket mannskap de stiller med, men det er grunn til å anta tigrene vil stille med et ungt mannskap, ispedd spillere fra a-laget som trenger spilletid.
Forrige EIK seier kom for sommerferien da laget møtte Ålgård. Lagets mål ble da besørget av Sondre Klippenberg og Henrik Lædre, etter at Eirik Lima hadde skutt Ålgård i ledelsen etter 20 minutter. Dette var lagets tredje seier, og hittil den siste.
Forrige oppgjør mellom Eiger og EIK ble spilt i Hålå 9. mai. Eiger vant komfortabelt 4-0 etter å ha ledet med to mål midtveis. Målene ble da scoret av Sigmund Hunnestad, Øyvind Garpestad, Hans Marius Slettebø og Matias Leidland,
Vi oppfordrer til å møte opp på Husabø, og støtte Eiger i kampen om tre nye poeng!