Petter Johansen Skadberg tilbake i rødt og blått

UNG: Skadberg debuterte i en treningskamp mot EIK, og ble den gang tidenes yngste spiller på a-laget med sine 14 år og (drøye) fire måneder.
Eiger FK er glade for å kunne annonsere at enda et ungt fotballtalent vender tilbake til klubben, etter spill i Bryne.
Petter Johnsen Skadberg meldte overgang til Viking FK etter 2019 sesongen. Der ble han etterhvert en del av klubbens juniorlag, før han senere gikk videre til Bryne FK.

Lei pendling, nå vil han rykke opp med Eiger

Den unge nysigneringen til Eiger forteller han var lei pending til Stavanger, og etterhvert Bryne - noe som tæret på motivasjonen. Nå håper han at spill i Eiger vil gi han et boost.
Skadberg forteller at han hadde en fin tid i Viking, der han vant NM og hadde mange dyktige trenere og personer rundt laget. Han legger også til at Bryne var en kjekk klubb å spille for, med gode trenere og lagspillere.
VINNER: Petter J. Skadberg (til venstre) vant NM med Viking elite gutter 16 etter seier mot Sarpsborg 08. Nå venter nye utfordringer i Eiger FK. Foto: Privat
Videre forteller Petter J. Skadberg at han gleder seg til å komme i gang med Eiger, og håper at han med sine egenskaper, innsats og duellkraft vil hjelpe laget til å vinne flest mulig kamper - og aller helst rykke opp.
DUELLSTERK: Petter J. Skadberg beskriver seg selv som en klok og duellsterk spiller. Her rager han høyest i en kamp for Viking FK. FOTO: Privat