Simen Håland returnerer til Eiger

KLAR: Simen Håland er klar til innsats i dagens oppgjør mot Sokndal. FOTO: Privat
Simen Håland signerte denne uken for Eiger etter spill i Bryne FK siden 2019. Etter å ha vært i tenkeboksen en stund, kom Simen frem til at tiden nå var inne for å vende hjem og kjempe om keeperplassen i Eiger.
Etter å ha vært på Bryne Jæder og blitt kjent med forholdene i Bryne meldte Simen overgang før 2019 sesongen.
Treningshverdagen i Bryne har hatt høyt nivå, med eliteturneringer i Norge og Danmark, i tillegg til kretsmesterskap og nasjonal serie i 2021.
Sammen med laget har Simen Håland reiste rundt i Norge og spilte mot svært gode juniorlag som Brann, Rosenborg, Ålesund og Start for å nevne noen.
Håland har stort sett spilt på et svært godt juniorlag, men har også fått med seg syv kamper for klubbens rekruttlag i fjerde divisjon.
Simen er svært strukturert og treningsvillig, og har ambisjoner om å bli førstekeeper i Eiger. Videre forteller han at han gleder seg å treffe gamle lagkompiser, og komme hjem til Hålå etter som han alltid har hatt hjertet i klubben.
Eiger FK er svært glade for at Simen valgte å komme hjem til Hålå, og gleder seg til å få han tilbake i klubben!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn