A-laget reiser til Sandnes for å møte riska

Serielederen møter i kveld et lag som er tippet helt i toppen
I kveld, klokken 19.00 blåser dommer Kim Andrè Våge Wollum i gang oppgjøret mellom Riska og Eiger på KAPH-banen på Riska stadion.
Eiger flyr høyt med ni poeng etter sesongens første tre kamper. Det har blitt tolv nettkjenninger for Hunnestads mannskap, mens laget bare har sluppet inn to baklengsmål.
Det er ventet at Riska, som har scoret elleve mål på de første tre kampene, vil bli den tøffeste motstanderen vi har møt til nå, så her må spillerne virkelig jobbe for å dra seieren i land.
Riska har et godt lag, og mange gode spillere. Den farligste spilleren til Riska er Vetle Myhre, som har flere perioder høyere i divisjonene på cv`en. Han har tidligere spilt for Sandnes Ulf, Vard Haugesund, Sola og Bryne.
Riska møtte Vidar i NM-kvalifisering, og tapte 2-6 etter at kreftene tok slutt og forskjellen ble for stor. Blant annet scoret tidligere Eiger-spiller Simen Haugom tre mål for Vidar denne kampen.
I første serierunde vant Riska 5-0 over Stavanger, før de møtte Egersunds 2 i Egesund. Her kjørte de over tigrene, og sluttet ikke før det hadde blitt seks baklags for de unge EIK-rekruttene. I tredje serierunde røk Sandneslaget på et 2-0 tap mot Bryne2.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn