Reiste hjem fra Stavanger med tre poeng

Det ble tre poeng i sesongens andre serierunde når Stavanger ble beseiret 2-4 på bortebane etter mål av Mathias Kvåle Perttamo og Øyvind Garpestad. Sistnevnte scoret tre mål, og fortsetter med imponerende målsnitt for a-laget.

Garpestad fortsetter å levere

Kampfakta: 2. serierunde, SIF Kunstgress Stavanger – Eiger 2-4 (2-3) Tilskuere: ca. 50 Målene: 0-1 Øyvind Garpestad (11), 1-1 Jan Terje Søyland (19), 1-2 Øyvind Garpestad (24), 2-2 Niro Gowran (39), 2-3 Mathias Kvåle Perttamo (45), 2-4 Øyvind Garpestad (90) Gule kort: Bjørn Sæternes Stapnes, Sondre Tveit, 2 til Stavanger Røde kort: Kjetil Vigrestad
Kampen startet bra for gjestene, og allerede etter 11 minutter var Øyvind Garpestad frempå og sendte Eiger i føringen da han noterte seg for nok et mål for a-laget. Kort tid etter var kaptein Jan Terje Søyland uheldig å sette ballen i eget mål, og lagene sto likt. Heldigvis var Garpestad ikke ferdigscoret for kvelden, og etter 24 minutter spill satte han inn nok en Eigerscoring. I det 39. minutt utliknet Niro Gowean for Stavanger, og det var igjen spenning i oppgjøret på Siffen. Seks minutter senere ga Mathias Kvåle Perttamo de ca. 50 fremmøtte siddisene enda èn kalddusj da han la på til 2-3 for Eiger. Etter 80 minutter ble Kjetil Vigrestad utvist da han fikk karrierens første røde kort i sin kamp nr. 271, en avgjørelse som var høyst diskutabel – noe også Vigrestad er enig i. I den 90. spilleminutt fullførte Øyvind Garpestad sitt hattrick da han satte spikeren i kista med sin 2-4 scoring.