Godt i gang med ny sesong

Eigers a-lag er godt i gang med en ny sesong. Nå som breddefotballen er helt uten restriksjoner, ser Eigers trenere enda lysere på forberedelsene frem mot den første tellende kampen - mot Varhaug i NM kvalifiseringen i andre halvdel av mars. Før den tid skal det imidlertid spilles noen treningskamper og allerede torsdag står EIK på motsatt banehalvdel i Hålå i et oppgjør som er ventet å bli spilt over minst tre omganger. Senere skal Eiger til pers borte mot Hana og man håper også å få til ytterligere en hjemmekamp og et møte med Sokndal før NM bataljen. 

I går kveld var spillere og trenere samlet til spillermøte i Eigers nyoppussede kafè. I tillegg til møtet ble også utmerkelser fra sesongen 2021 delt ut. Denne seansen var planlagt før jul, men pandemien sørget for at den ble utsatt.

Utmerkelser a lag 2021

Følgende utmerkelser ble delt ut:
- Årets spiller: (valgt av spillerne) Øyvind Garpestad
- Årets toppscorer: Mathias K. Perttamo og Øyvind Garpestad
- Treningspokal: Øyvind Garpestad
- Innsatspokal: Sander Haugstad (ikke tilstede)
- Årets beste utvikling: Håvard Leidland
- Årets treningsvinner: Jan Terje Søyland
- Passert 200 kamper: Matias L. Løyning
- Passert 100 kamper: Sander Haugstad (ikke tilstede)

Øyvind Garpestad januar 2022

Toppscorer, treningspokal og ikke minst årets spiller. Øyvind Garpestad forsynte seg grovt av utmerkelsene i kafeen i Hålå i går.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn