Sondre Tollefsen tilbake i rødt og blått!

Sondre Tollefsen er igjen tilbake i rødt og blått og klar til å bidra i det man håper skal bli en god (og fullverdig) Eigersesong. Tollefsen debuterte for Eiger høsten 2019 i bortekampen mot Vidar 2. Totalt står han oppført med 5 a-kamper og et mål for Eiger. Siden den gang har Tollefsen spilt for byrival EIK der han i all hovedsak har hatt tilhold på tigrenes rekruttlag, men han har også registrert kamp i 2. divisjon.

Med Sondre Tollefsen på plass er Eiger definitivt styrket foran 2022 sesongen. Han er lokal, opprinnelig Eigergutt og bidrar til å senke gjennomsnittsalderen i troppen som nå har en fin blanding aldersmessig. Trener Stian Hunnestad sier at "det man får med Sondre er en hardtarbeidende spiller som trør til i duellene. I tillegg har han en finslepen teknikk. At han også er venstrebent er et stort pluss, da vi ikke har så mange med det fortrinnet fra før".

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn