Møter Varhaug - igjen!

Eiger har blitt satt opp mot Varhaug i første kvalifiseringsrunde til NM. Jærbuene var også Eigers motstander forrige gang det var NM kvalik - like før Norge stengte ned i mars 2020. Den gang ble det ikke flere kamper på de røde og blå og avansementet "kunne ikke brukes til noe"! Men i motsetning til sist gang, har Eiger denne gang fått hjemmekamp i et oppgjør som skal spilles senest helga 19-20 mars.

Eigertrener Stian S. Hunnestad er ikke kjempeimponert over de som har satt opp kampene, da med tanke på at litt variasjon hadde vært mer spennende. "Men det er kjekt at vi denne gangen skal møte de i Hålå. Som motstander så har Varhaug noe spennende på gang, men vi slo de to av to ganger i fjor. Tror nok de er mer misfornøyd enn oss med trekningen", sier Eigers trener.

Eiger har altså møtt Varhaug flere ganger før i NM sammenheng:

1995 1.kval. Varhaug-Eiger 0-1 (Selvmål)
1997 1.ord.runde Varhaug-Eiger 1-2 (Birger Arnestad, 2)
2004 2.kval Eiger-Varhaug 2-1 (Eivind Blakstad, Fredrik Andersen)
2020 1.kval. Varhaug-Eiger 1-3 (Hans Marius Slettebø, 3)

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn