Avsluttet sesongen med stil!

I et gufsete og ekkelt vær, var tiden kommet for Eiger å spille årets siste seriekamp i Hålå fredag kveld. Med seier her ville de røde og blå sikre seg 2 plassen i pulja, og avslutte sesongen på strålende vis. Og guttene skuffet ikke de trofaste supporterene! Starten på kampen bar preg av kaldt og regnfullt vær, der det tok litt tid å komme skikkelig i gang. Men når det først smalt i nettet så var det bare et forvarsel på hva som skulle komme både fra laget og kanskje årets spiller i Eiger, Mathias Perttamo. Sitt første for kvelden satte han fint i mål etter 34 minutter, og ikke lenge etter økte lille Garpen ledelsen da han ble spilt på blank kasse av Perttamo. Lagene gikk til pause på 2-0 men det var mer, mye mer i vente for kaffi tørste tilskuere denne kvelden. Da nevnte kaffi koppen var slukt både på tribunen, og i garderoben var det bare et lag på banen da 2 omgang ble blåst i gang. Eiger startet å male motstanderen i senk, og knappe ti minutter ut i omgangen ble Sander Haugstad meid ned i feltet. Perttamo la ballen til rette, og satte straffen enkelt i mål til 3-0. Nye scoringer fulgte på løpende bånd, og både 4-0, 5-0 og 6-0 var et faktum før 75 minutter var gjennomført i Hålå. Scoringer signert henholdsvis Elion Shatri, Øyvind Garpestad og Sverre Larsen. Årets toppscorer i 4 divisjon avdeling 1 Mathias K. Perttamo skulle likevel ha både første og siste ord i denne kampen, da han avsluttet kalaset og sendte Ålgård hjem som slakt med 7-0 i bagen. En meget sterk kamp av den tidligere EIK spilleren, og stor honnør til hele laget for en kjempe avslutning på sesongen. Banens gigant denne gang var imidlertid Kenneth Grande som var både høyt og lavt i samfulle 90 minutter. Han ble fortjent kåret til dagens Eigerspiller.

Matias L. Løyning 200 kamper 2021

Matias L. Løyning fikk blomster før kampen for å ha passert 200 a-kamper av seniorkomiteens Kjell Garpestad jr.

Det er også verdt å nevne at 2004 modellen Mathias Storm Henriksen (til høyre på bildet over) kom inn til sin offisielle senior debut på norsk jord, og viser at med gode holdninger og hard jobbing kan man få sjansen også på A laget.

Kampfakta:

Menn 4 divisjon avdeling 1 26.11.21 kl 19.00 Hålå

Eiger - Ålgård (2-0) 7-0  Mål: Mathias Perttamo 1-0 (34), Øyvind Garpestad 2-0 (40), Mathias Perttamo 3-0 (53), Elion Shatri 4-0 (61), Øyvind Garpestad 5-0 (63), Sverre Larsen 6-0 (76), Mathias Perttamo 7-0 (81)  Assist: Elion Shatri x2 Mathias Perttamo, Sander Haugstad, Jan Terje Søyland

Dommer: Olaf Andre Frøyland - god kontroll

Gule kort: 2 til Ålgård

Tilskuere: 120

Eigers lag:  Denis Nadarevic Håvard Leidland, Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Sander Haugstad Bjørn Sæternes Stapnes, Jostein Kvernes Salvesen, Kenneth Grande, Elion Shatri Øyvind Garpestad, Mathias Kvåle Perttamo Benyttede innbyttere:  Alexander Svanes, Matias Leidland Løyning, Mathis Storm Henriksen, Simen Omdal, Sverre Larsen

Nå skal gutta tå en velfortjent ferie, nyte jula og forhåpentligvis vender alle tilbake til ny sesong oppkjøring. Takk til alle spillere, trenere, støtteapparat, supportere, ildsjeler, medie avdeling og mange mange fler med vel blåst sesong 2021. Vi snakkes neste år!

Heia Eiger, klubben med det store hjertet ⚽️❤️

Skrevet av: Stian Vigrestad