Spiller om 2 plass i kveld

Eiger-Ålgård Siste seriekamp for i år står for tur, når Ålgård gjester Hålå i kveld. En kamp der Eiger har mest å spille for, mens Ålgård er et lag som elsker å gjøre livet surt for de røde og blå. Eiger ønsker garantert å få med seg 3 poeng slik at laget sikrer 2 plassen bak suverene Sandnes Ulf 2. Ålgård har som sagt ikke så mye å spille om utenom at de kan klatre en plass opp til 4 plass på tabellen. Men vi husker alle kampen mot Ålgård i 2018, så denne kampen kan veldig fort bli en fartsfyllt affære. Våre gutter er fulle av selvtillit etter en meget god prestasjon sist i bortemøtet mot Frøyland. De ble som kjent feid av banen med sifrene 2-7. I tillegg er laget inne i sin beste periode poengmessig til nå i år med hele 6 kamper på rad med seier, så sånn sett er det litt dumt at sesongen ender i kveld. Men blir det 3 poeng til Eiger skal man allikevel si seg godt fornøyd med sesongen sånn totalt sett, med mye å bygge videre på. Ålgård har på sin side prestert solid denne sesongen de også, og med seier her vil de ha mulighet på en meget respektabel 4 plass med et ungt lag. De har to «gamle» ringrever på topp i Arne-Amar Kotlica og lynkjappe Henrik Kommedal. Begge disse gjorde seg bemerket også i 2018 kampen, og vil være en konstant trussel på topp. Frispark foten til Kotlica er også en av de beste i pulja. Håper mange tar turen opp i Hålå i kveld, for å gi deres støtte til guttene under årets siste kamp. De har stått på under hele pandemien, og har nå gjennomført en solid sesong. Klubben flaggskip har stått fram med hodet hevet, og både spillere og trenere skal ha all honnør for den gode jobben de har lagt ned i en vanskelig tid der mange lag har mistet mye.

La oss gi dem en siste klapp, la oss sammen vinne kampen, la oss ta 3 poeng!! Heia Eiger og vel møtt til kamp klokken 19.00 ⚽️⚽️

Skrevet av Stian Vigrestad