Det ble revansje mot Frøyland

Menn 4 divisjon avdeling 1 19.11.21 kl 18.30 Frøyland Stadion Frøyland - Eiger (0-2) 2-7 Slutt

Eiger fikk sin revansje, knuste Frøyland på bortebane Nest siste kamp denne sesongen for våre gutter var mot Frøyland borte fredags kveld. Det var en gyllen mulighet til å få revansje for det sure nederlaget i Obos cupen tidligere i år. Og den sjansen tok virkelig Eiger vare på! Det var en tent gjeng med spillere som gjorde seg klare til kamp på Frøyland stadion denne høstkvelden, og Eiger tok tak i ballen tidlig i kampen. Masse flotte kombinasjoner ble vist frem ute på banen, og det virket som det bare var et tidsspørsmål før den første ballen satt i nota. Det skulle vise seg å stemme ganske så bra, da Kennet Grande åpnet scorings showet etter 18 minutter. Bortelagt fortsatte å trøkke på videre, uten tellende resultat før det bar mot pause. Da skulle lille garpen få øke ledelsen til 0-2 med en flott scoring i det 43 minuttet. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-2.

Etter hvilen startet omganen ganske jevnt, og Frøyland hadde på ingen måte gitt opp denne kampen. De skulle også få sin redusering etter 60 minutter, men heldigvis roet Bjørn Sæternes Stapnes nervene med å øke ledelsen til 1-3 før Grande puttet sin andre for kvelden og 1-4. Det ble også en ny redusering i det 83 minutt for Frøyland til 2-4, og de øynet nytt håp. Dermed flyttet de laget sitt frem i et desperat forsøk på å få noe utav kampen. Men det resulterte i enorme kontringsrom for Eiger, og de sa «ja takk gjerne». Målene rant inn som berentsen julebrus på samlebånd rett før jul, og de røde og blå gav seg ikke før det stod hele 2-7! De resterende målene kom fra henholdsvis Bjørn, Håvard og Mathias. Dermed endte det i målkalas, 3 poeng og en deilig revansje. Stian Hunnestad hadde dette å si rett etter kamp: «Vi spiller en meget god bortekamp mot et Frøyland som har vært solide på hjemmebane. Synd at vi slipper inn 2 billige mål men i dag vil jeg heller trekke frem det offensive. I perioder når kombinasjonsspillet sitter er det en fryd å se på. Frøyland lå stort sett lavt hele kampen, men når de måtte opp å frem på slutten så kontret vi de rett i senk. Ekstra gledelig er det at vi klatret forbi Varhaug og inntok 2 plassen.

Opprykket ser dessverre mørkt ut men nå skal vi avslutte med stil hjemme mot Ålgård i siste kamp neste fredag. Vinner vi den skal vi si oss fornøyd med en vel gjennomført sesong». Dermed er det bare å møte opp neste fredag for den siste seriekampen for i år. Kampstart er 19.00

Mål: 0-1 Kenneth Grande 18min, 0-2 Øyvind Garpestad 43min, 1-2 60min, 1-3 Bjørn Sæternes Stapnes, 61min 1-4 Kenneth Grande 63min, 2-4 83 min, 2-5 Bjørn Sæternes Stapnes 90min, 2-6 Håvard Leidland 92min, 2-7 Mathias Perttamo 94min

Assist: Elion Shatri, Jan Terje Søyland, Mathias Perttamo, Øyvind Garpestad, Kenneth Grande

Dommer: Terje Olsen - full kontroll