Før kampen Sola 2 - Eiger

Da har vi kommet til kamp nummer 9 av årets sesong, og i kveld er det Sola 2 som er motstander på bortebane. Et Sola lag som ofte stiller et sterkt mannskap på hjemmebane, blir nok en tøff test, i hvert fall nå som A laget deres er ferdig med sin sesong.

Eiger kommer til kveldens kamp med to strake seiere, men de fleste lag oppover tabellen vinner også sine kamper så her er det ingen poeng som kan avgis hvis man vil henge med. Mathias Perttamo viste sist kamp at han iallfall er i bra slag med sine 4 kasser i kampen hjemme mot Vidar 2. Det ble også et hyggelig gjensyn med Hans Marius Aakre "Pokey" Slettebø, som også noterte seg for en scoring samt en assist. Da er jakten for alvor i gang med å ta Birger Arnestad sin rekord, så Pokey er nok meget sugen på flere mål. Forhåpentligvis kan han sette et par til i dagens kamp. Trener Hunnestad har hatt en god treningsuke sammen med laget, og flere spillere gjorde også en god figur på Eiger 2 i sist uke. Så det er flere spillere som banker på døra, og ønsker mer spilletid på A laget. Det er meget bra!

Sola 2 er et lag som har variert i sine prestasjoner som ofte 2`er lagene gjør. De leverer sterkt på hjemmebane, men sliter mer på bortebane. Laget trenes av Adil Lakrimi, og han rår over en ung tropp med spennende spillere, spedd på med spillere fra A laget. Sist Eiger møtte Sola 2 var i 2018 sesongen. Da ble det hjemmeseier 3-0 i Hålå, mens Sola 2 tok alle poengene med 1-0 seier da Eiger kom på besøk. Denne sesongen ligger Sola 2 på en foreløpig 7 plass, men med seier i kveld vil de gå opp på lik poengsum som Eiger med 17 poeng. Dermed har også de alt å spille for, og kommer ikke til å gi ved dørene.

Det ligger an til en tøff batalje med sen kampstart kl 20.00. Her vil ingen poeng komme gratis, så det gjelder å trøkke til i duellspillet, flytte beina og la spillet komme deretter. Da vil Eiger ha gode muligheter til å vinne kampen. Det som er helt sikkert er at ingenting annet enn 3 poeng er godt nok for noen av lagene i kveld, og dermed er rammene satt for en tøff og spennende kamp. Vel møtt!

Skrevet av Stian Vigrestad