Ny kamp i Hålå i kveld

Da var det endelig duket for ny seriekamp i Hålå, drøye to uker siden sist da Vardeneset var på besøk. En spennende «must win» kamp for Eiger sin del, endte til slutt med 2-0 til hjemmelaget. Akkurat nå ligger våre gutter på en 5 plass, men det er uhyre jevnt i toppen der mange lag kniver om tabelltoppen. Derfor er det ingen rom for noe annet enn seier og 3 poeng i hver kamp framover. Det er enda noen kamper som gjenstår, og mye kan fortsatt skje så her må alle spillerene være på tå hev.

Kveldens motstander er Vidar 2 som tar turen fra Lassa, og de ligger akkurat nå helt nede i sumpen med sine 4 poeng. De består hovedsakelig av juniorer, men hadde en god kamp sist med 3-3 borte mot EIK 2. Et sterkt resultat mot et solid hjemmelag.

For vår egen del har det nå vært to uker uten kamp, og man må håpe at de ukene har blitt brukt godt til forberedelse av de resterende kampene. Hunnestad og teamet hans trenger alle mann til å prestere på topp fra første sekund, og vil utvilsomt at laget skal bygge videre på den overbevisende seieren over Vardeneset. Da var tenningen meget bra, og den kynismen som laget viste mot slutten av kampen før Elion Shatri tok saken i egne føtter var akkurat det som trengs i de aller tøffeste kampene. Så får vi se hvordan det ender til slutt, men kampen i kveld må først vinnes.

Håper mange er sultne på lokalfotball i dag, og turer opp i Hålå i god tid før kampstart kl. 1900 slik at dere kan få en god kopp kaffe, og litt drøs før kampen settes i gang.

Vel møtt til kamp!

Skrevet av Stian Vigrestad