Eiger gikk på stjernesmell borte mot Sandnes Ulf 2

Det ble en mareritt-kveld for våre beste menn, da mandagens kamp mot Sandnes Ulf sine rekrutter endte i 6-2 tap. Team Hunnestad måtte unnvære kaptein Jan Terje Søyland denne kampen på grunn av skade, og det gjorde at man måtte omrokkere på forsvarsfireren nok en gang.
Da kampen var i gang tok det som så mange ganger før i år lang tid før spillerene var påskrudd. Stian Hunnestad oppsummerte det slik: «Vi manglet desverre mye på intensiteten, aggresiviteten, duellkraft og ikke minst konsentrasjon og kvalitet i spillet». Sandnes Ulf utnyttet to grove personlige feil i forsvaret til Eiger i løpet av første omgang, og da kunne de gå til pause på en 2-0 ledelse.
2 omgangen startet som den første, og flere grove feil bak, gav et ungt og imponerende Sandnes Ulf lag flere gratis scoringer. Etterhvert som kampen skred frem, ble Eiger spillerene mer og mer motløse, men klarte å få inn ett par trøstemål signert Mathias Perttamo og Sigmund Hunnestad. Kampen endte til slutt 6-2 til Sandnes Ulf, og dermed må Eiger se seg hektet av i toppkampen for nå.
«Denne kampen var en kollektiv svikt hvor alle fra trenere til spillere må ta sin del av ansvaret for at det gikk som det gikk» sa Stian rett etter kampslutt.

På spørsmål om hvordan han ser på sesongen videre, og kampen om opprykket formulerte han det slik: «Nå må vi alle rett og slett prøve å plukke oss opp og fredagen kan ikke komme fort nok i forhold til å respondere å slå kjapt og brutalt tilbake mot Vardeneset.
Foreløpig er vi hektet av med tanke på en topp plassering og vi blir nødt til å ta en kamp av gangen så får vi se om vi etter hvert kan melde oss på i toppen igjen.»

Kampfakta:
Menn 4 divisjon avdeling 1
04.10.21 kl 19.00
Sandnes Ulf Topp 2 - Eiger FK (2-0) 6-2

Mål: Mathias Perttamo, Sigmund Hunnestad
Assist: Elion Shatri

Dommer: Khalil Karrouch - bra kamp av dommeren

Gule kort: Sverre Larshu Larsen, Elion Shatri

Tilskuere: 150

Eigers lag:

Denis Nadarevic
Håvard Leidland, Stefan Ghilom, Sondre Tveit, Martin Tønnesen, Sverre Larhus Larsen, Jostein Kvernes Salvesen, Kenneth Grande, Elion Shatri, Mathias Kvåle Perttamo, Øyvind Garpestad

Benyttede innbyttere:
Sigmund Hunnestad, Matias Leidland Løyning, Thomas Hallan-Christensen, Bjørn Sæternes Stapnes, Simen Gunnarsen Omdal, Per Sigurd Skadberg

 

Førstkommende fredag er det altså nye lodd og nye sjanser, og Eiger er nødt å slå tilbake med 3 poeng hjemme mot Vardeneset. Det blir imidlertidig ikke noe lett kamp, og team Hunnestad har en stor jobb foran seg nå før kampstart fredag. Den kampen blir også sendt live på aftenbladet sin nettside, så det er all grunn til å vise seg fra sin beste side. Møt opp og støtt guttene, det trenger de! Kampstart på fredag er 19.00

Bildet ovenfor er fra et tidligere møte mellom de to lagene.

 Stian Vigrestad

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn