Øyvind Garpestad ble dagens mann for Eiger!

Det var et helt annet Eiger lag som entret banen borte mot Lura enn det som var tilfellet sist uke. Guttene viste helt fra start at denne kampen skulle vinnes, og Lura ble spilt lang bak på egen halvdel fra første sekund. Vilje, guts og tøffhet i duellene var på plass, og etter mange gode gjenvinninger høyt i banen kunne guttene spille ball langs bakken og kjapt i angrep. Flere gode muligheter ble skapt, mens det var bunn solid bakover. Spesielt Øyvind Garpestad var skikkelig på hugget i denne kampen. Det var også han som skulle sette inn det første målet i kampen, da Jostein Salvesen vant ballen høyt i banen før han sendte ballen ut til høyre mot Kristian Garpestad. Innlegget fra storebror var perfekt, og inni boksen headet Øyvind ballen kontant ned i venstre hjørne.
Kampen fortsatte i samme spor, og både Øyvind og Mathias Perttamo noterte seg for gode muligheter. Det var nesten utrolig at Eiger ikke klarte å sette flere baller i nota, men lagene gikk til pause med 0-1.

Etter pausen skiftet imidlertidig kampen karakter, og Lura gikk ut med høyt press, fast bestemt på få inn en utligning. Eiger slet veldig med å spille seg ut, det var dårlige bevegelser framover i banen og guttene fikk mange unødvendige brudd mot seg. Og ut av ingenting er Mathias Perttamo helt nede i egen 16 meter for å forsvare, vinner ballen fra en motspiller og går i bakken. Dommeren blåser og alle Eiger spillerne tusler utover. Men dommeren vil det annerledes, og peker på straffemerket! Lura scorer og dermed er kampen helt åpen igjen.
Scoringen virker å gi Eiger spillerene en liten vekker, og bare noen minutter senere kommer Elion Shatri rundt på kanten. Innlegget går gjennom hele feltet, og bak til Bjørn Sæternes Stapnes som smeller ballen i mål og det står plutselig 1-2 i målprotokollen.
Så er det kampens beste spiller sin tur til å sette punktum med sin andre scoring for kvelden. Mathias Perttamo får ballen i mellomrommet, og trer inn Øyvind bak den ene midtstopperen til Lura. Alene med keeper gjør han ingen feil og fastsetter sluttresultatet til 1-3.
En meget viktig seier og 3 nye poeng med på bussen hjem til Egersund er fasit denne torsdags kvelden. Neste uke venter årets første hjemmekamp, da står Varhaug på motsatt banehalvdel.

Lura Eiger 2 september 2021

Kampfakta:
Menn 4 divisjon avdeling 1
02.09.21 kl.19.00

Lura - Eiger (0-1) 1-3

Målene: 0-1 (13) Øyvind Garpestad, 1-1 (73), 1-2 (75) Bjørn Sæternes Stapnes, 1-3 (78) Øyvind Garpestad

Assist: Kristian Garpestad, Elion Shatri, Mathias Kvåle Perttamo

Dommer: Lucian Popa - mange merkelige avgjørelser, inkludert straffe til Lura som var en helt horribel avgjørelse

Gule kort: Øyvind Garpestad, tre til Lura

Tilskuere: 100 (rundt 20 fantastiske Eiger supportere)

Eigers lag:
Denis Nadarevic
Martin Tønnesen, Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Even Myklebust, Kristian Garpestad, Jostein Kvernes Salvesen, Stefan Ghilom, Elion Shatri, Mathias Kvåle Perttamo Øyvind Garpestad

Benyttede innbyttere:
Bjørn Sæternes Stapnes, Håvard Leidland

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn