Langøkt for a-laget

A-samling feb2013-1
Eigers a-lag kjørte lørdag en ny langøkt - eller en minitreningsleir om man vil. Hensikten var selvsagt å trene, men vel så viktig er det sosiale og det kontinuerlige arbeidet med å få en ny tropp til å fungere best mulig sammen. Økten startet 1000 og varte til 1630.

Økten var delt inn i flere deler og inneholdt tekniske øvelser, videoanalyse av forrige kamp, mat og mer teknisk trening før det hele ble avsluttet med en spillseanse.

A-samling feb2013-2

A-samling feb2013-3