Ny storseier i OBOS cupen

Klepp måtte returnere fra Hålå med stortap etter at Eiger tok en ny solid seier i OBOS cupen mandag. 8-0 endte oppgjøret og det var faktisk ikke et mål for mye. De røde og blå gjorde nesten som de ville i 70 minutter og leverte en forestilling trener Hunnestad og co må ha vært særdeles fornøyd med. Litt mer var det å sette fingeren på de siste 20, men så er laget også fremdeles i en oppkjøringsfase til det som er viktigst - seriestart om 11 dager.

Allerede fra avspark så man tendensen klart - Eiger presset gjestene langt inn på egen halvdel, var gode på gjenvinning og vending av spillet, pasningene var gode, initiativene det samme og kun unntaksvis fikk jærbuene låne "kula". Målene var det også klasse over med både gode enkeltmannsprestasjoner og ikke minst med samspillet som førte til nettsus. Det var nok en gang kjekt å være Eigersupporter i Hålå denne lune augustkvelden.

Fredag går den foreløpig siste OBOS kampen av stabelen når Eiger tar turen til Frøyland. Det blir en ny spennende test på hvor Eiger står i forhold til lag i samme divisjon.

Kampfakta:
Eiger - Klepp 8-0 (5-0)
Målene: 1-0 (2) Kenneth Grande, 2-0 (13) Øyvind Garpestad, 3-0 (26) Sverre L.Larsen, 4-0 (43) Kenneth Grande, 5-0 (44) Øyvind Garpestad, 6-0 (49) Sander Haugstad, 7-0 (55) Martin Tønnessen, 8-0 (68) Sander Haugstad
Dommer: Gjermund Ødegård, Voll IL - stort sett usynlig.
Ingen kort.
Tilskuere: Drøye 100

På banen for Eiger denne gang:
Per Sigurd Skadberg, Denis Nadarevic, Jan Terje Søyland, Jonas Skulstad, Sondre Tveit, Alexander Svanes, Espen Rasmussen, Even Myklebust, Sander Haugstad, Martin Tønnessen, Jostein Salvesen, Kenneth Grande, Thomas Hallan-Christensen, Håvard Leidland, Bjørn S.Stapnes, Elion Shatri, Øyvind Garpestad og Sverre L.Larsen.