Klare for ny kamp!

I kveld kl.19:00 er det klart for ny a-kamp i Hålå når Klepp kommer på besøk i OBOS cupen. Etter en imponerende forestilling mot Havdur 2 på fredag skal det bli spennende å se hvordan årets Eigerutgave står seg mot en motstander av den tøffere sorten. Kampen blir nok likevel betraktet som enda en verdifull treningskamp frem mot alvoret som først starter om 11 dager - for øvrig mot samme motstander som i kveld. Det er fortsatt noen forfall grunnet skader og andre årsaker, men Stian Hunnestad og gjengen i teamet rundt a-laget har følgende spillere til disposisjon mot Klepp.

Per Sigurd Skadberg, Denis Nadarevic, Jan Terje Søyland, Jonas Skulstad, Sondre Tveit, Alexander Svanes, Espen Rasmussen, Even Myklebust, Sander Haugstad, Fabian Fluge, Martin Tønnessen, Jostein Salvesen, Kenneth Grande, Thomas Hallan-Christensen, Håvard Leidland, Bjørn S.Stapnes, Elion Shatri, Øyvind Garpestad og Sverre L.Larsen.

Også verdt å få med seg;

Eiger 3 serieåpner i kveld mot Varhaug 2 kl.20:00